MGroup

۱۳ به دری متفاوت !

Posted by: مجید on: آوریل 1, 2008

چه «۱۳ به در» خوبی !؟ جدی خیلی حال داد .
من و مهرداد از صبح تا همین الان که ساعت ۱۱ شبه پای کامپیوتر و اینترنت نشستیم ! به نظرتون معتاد شدیم ؟؟؟ نه ، قطعا نه . چون از قبل معتاد بودیم !!!!!!
آخه الان اصفهانیم و خوشبختانه امکانات نداریم بریم بیرون ! تازه امکانات ناهار رو هم ساعت ۶ بعد از ظهر فراهم کردیم !!
یکی از دوستان پرسید امروز کجا رفتین ؟ یکم فکر کردم دیدم خیلی جاها رفتیم، از کانالای مختلف irc بگیر تا سایت های مختلف لینوکسی !
الان هم داشتم سخنرانی آقا، استالمن رو میخوندم که تو دانشگاه Virginia Tech برگذار کرده بود.
خیلی باحاله حتما بخونین !
الان هم درگیر release پروژه هستیم ! و بیشتر امروز رو تو کانال های irc با دوستان تست کننده گذروندیم .
مهرداد میگه : امروز ۱۳ به دره . همه دروغ ۱۳ میگن  ، ۱۳ ما خودش دروغ بود !!
برچسب‌ها:

پاسخ دهید

درباره‌ی وبلاگ:

نویسندگان:
مهرداد مومنی
مجید رمضانپور

توجه: برای رفع مشکلات لینوکسی خود به یکی از انجمنهای اینترنتی مراجعه کنید! اینجا به هیچ وجه برای رفع مشکلات لینوکسی شما مناسب نیست!
تبادل لینک نداریم! لطفا سوال نفرمایید ما به هرکس بخوایم لینک می‌دیم، هرکس هم خواست به اینجا لینک بده! :)

  • farhad: با سلام كتاب دائره المعارف ستون پنجم را از اينجا مي توانيد دانلود كنيد : http://www.f
  • حامد: سلام لینوکسی هست که هم کار ویندوز انجام میده هم توانایی لینوکس داره و اگه تو گوگل ب
  • سفیر: ببین عزیز تعصب فقط چشم بستن و دهان گشودن نیست تعصب یعنی پافشاری روی مسئله عقیده و...

Kategories

بایگانی

وضعیت بلاگ

  • 67,013 بازدید

مجوز انتشار:

تمامی مطالب و مقالات این بلاگ تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد می‌باشد.