MGroup

X.org 7.4 امروز با کاستی‌هایی منتشر می‌گردد.

Posted by: Mehrdad on: سپتامبر 11, 2008


گویا طبق برنامه‌ی قبلی امروز قراره نسخه‌ی جدیدی از  X.org یعنی 7.4 بعد از یکسال و چهار روز بعد از انتشار نسخه‌ی قبلی (7.3) منتشر بشه.

هرچند طبق برنامه‌ی قبلی قرار بر انتشار اون توی ماه مارس بود

اما نکته ناجوره این انتشار، نرسیدن به برنامه‌ی تعیین شده‌ی این انتشار هست…

اطلاعات بیشتر درباره‌ی این انتشار

X.org چیه؟ برای کی این انتشار مهمه؟

ویکیپدیا:

سیستم پنجره ایکس (که معمولا X11 یاX هم خوانده می‌شود)، سیستمی است، محصول پیاده سازی X که امکان نمایش پنجره‌ها روی صفحات نمایش را فراهم می‌کند. این سیستم ابزار و پروتکل‌های استاندارد برای ساختن رابط گرافیکی کاربر در سیستم‌های مشابه یونیکس و OpenVMS را فراهم می‌کند و در عین حال امروزه در بسیاری از سیستم عاملهای مدرن نیز شبیه سازی شده است.

ایکس، تنها ساختار پایه یا ابتدایی رابط گرافیکی کاربر را فراهم می‌کند: نمایش و حرکت پنجره‌ها روی صفحه و برقراری ارتباط از طریق کیبرد و ماوس. بنابر این، شکلی که ایکس می‌تواند به خود بگیرد شدیدا وابسته به برنامه‌های دیگر است. برنامه‌های مدیر پنجره مختلف می‌توانند رابط‌های کاملا متفاوتی ایجاد کنند.

خوب همونطور که مشخصه، می‌شه گفت شما از هر دسکتاپ یا واسط گرافیکی‌ای که توی لینوکس استفاده می‌کنید، در واقع در سطح پایین‌تر از X استفاده می‌کنید.

طراحی اولیه‌ی این برنامه برپایه‌ی شبکه بوده، از این رو از X به X Server هم یاد می‌شه!

کنترل موس، کیبورد و مانیتور در محیطهای گرافیکی دست X هست.

اما طراحان اولیه این X ما، اصول اولیه جالبی براش تعیین کردن:

  • هیچ قابلیت جدیدی اضافه نکنید مگر اینکه برنامه‌نویسی بدون آن قابلیت نتواند برنامه واقعی‌اش را تمام کند.
  • اهمیت تصمیم‌گیری در این مورد که برنامه چه چیزی قرار نیست باشد، همانقدر مهم است که برنامه چه چیزی قرار است باشد. لازم نیست به همه نیازهای جهان پاسخ دهید. نکته مهم این است که برنامه قابل توسعه باشد تا بعدها بتوان با حفظ سازگاری، آن را پیش برد.
  • تنها چیزی که از تعمیم دادن بر مبنای یک مثال بدتر است، تعمیم دادن بدون وجود حتی یک مثال است.
  • اگر مشکل کاملا درک نشده باشد، بهترین کار این است که هیچ جوابی داده نشود.
  • اگر می‌توانید ۹۰٪ خواسته‌ها را با ۱۰ درصد کار جواب دهید، از راه حل ساده تر استفاده کنید.
  • تا جایی که ممکن است، پیچیدگی را ایزوله کنید.
  • به جای خط مشی، مکانیزم ارائه دهید. به طور عام، خط مشی رابط کاربری را به کلاینت‌ها بسپارید.

ا پاسخ تا "X.org 7.4 امروز با کاستی‌هایی منتشر می‌گردد."

خیلی خوب میشه اگه بزارین پنجره mdic شما هم از windows manager استفاده کنه تا رنگ و لعابش از روی تم تغییر کنه.

يك پاسخ برايش بگذاريد

درباره‌ی وبلاگ:

نویسندگان:
مهرداد مومنی
مجید رمضانپور

توجه: برای رفع مشکلات لینوکسی خود به یکی از انجمنهای اینترنتی مراجعه کنید! اینجا به هیچ وجه برای رفع مشکلات لینوکسی شما مناسب نیست!
تبادل لینک نداریم! لطفا سوال نفرمایید ما به هرکس بخوایم لینک می‌دیم، هرکس هم خواست به اینجا لینک بده! :)

  • سفیر: ببین عزیز تعصب فقط چشم بستن و دهان گشودن نیست تعصب یعنی پافشاری روی مسئله عقیده و...
  • احسان: میگم اگه لینوکس اپدیت بشه نسبت به ویروس قبل از اپدیت نفوذ ناپذیر میشه یا باید انتی
  • sh: kdom linux kar bahash rahat tarere

Kategories

بایگانی

وضعیت بلاگ

  • 66,587 بازدید

مجوز انتشار:

تمامی مطالب و مقالات این بلاگ تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد می‌باشد.